Heiz- und IsoliersystemeHeating- and insulating systemsSystème de chauffe et d‘isolationHeiz- und IsoliersystemeSistemas de calefaccion y aislamientoНагревательные и изоляционные системыVärme- och Isolersystem加热及隔热系统Sistemi di isolamento e riscaldoIsıtma ve İzolasyonSistemas de aque-cimento e isolamentoSistemas de aque-cimento e isolamento
You are here: Isıtma ve İzolasyon / 

Kerfa® müşterinin özel talebi üzerine elektrikli fırınlar, gazlı fırınlar ve ısıtıcı kullanılan diğer aletleri için Kerfa® SAVAC® Isıtma ve Izolasyon Sistemi tasarlamakta ve üretmektedir.

Malzemeler

Kerfa® nın ısıtıcı sisteminde kullandığı rezistans telleri verimli ve uzun ömürlü alışımlardan, izolasyon sistemi de vakum altında şekillendirilmiş alüminyum ya da toprak alkali silikattan üretilmektedir.

Nitelikleri

Ürünlerimizin gücü yüksek kalitesidir. Kullanılan maddeler ve modern üretim teknolojisi uzun ömürlü enerji verimliliği ve çevre bilinci ile uyum içerisindedir.

Müşteriye Faydaları

Kullanılan fırın malzemelerinin enerji verimliliğinin yüksek tutulması müşterinin enerji harcamalarını düşürür ve işletme süresini uzatır. Müşteriye özel üretim ve üretim sürecindeki esneklik işletme giderlerini düşürür.